Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny, smart och billig personalliggare för hotell- & restaurangerNy, smart och billig personalliggare för hotell- & restauranger

2008-08-12 00:00:00
För er som jobbar inom hotell-,restaurang- eller cafébranschen och som måste föra personalliggare finns nu en billig och enkel lösning att använda istället för Skatteverkets bok utan att ni behöver investera i dyra datasystem. Företaget eSystem IT Development har utvecklat ett pc-program som är både billigt och enkelt att använda


Programmet heter PC-REG Personalliggare och uppfyller också Skatteverkets krav enligt den lag som gäller från den 1 januari 2007.

Det kan vara ett bra sätt att prova en vara före man bestämmer sig att köpa. För det andra, programmet är billigt – kostar inte mer än 890 kr (engångssumma), är lättanvänd och kräver ingen avancerad dator eller internet anslutning.

Programmet kan även användas för tidsredovisning då tiden för varje arbetspass registreras och tidsredovisningsrapporter för all personal, vald person, vald period med tid per arbetspass samt ackumulerad tid snabbt kan visas på bildskärm eller skrivas ut.
Det är viktigt att ha fungerande rutiner för säkerhetskopiering och programmet innehåller även funktioner för att snabbt säkerhetskopiera till t ex USB-minne.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap