Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Effektfullt blickfång för varma dagar på en uteserveringEffektfullt blickfång för varma dagar på en uteservering

2008-06-05 00:00:00
Mannrox presenterar ännu en nyhet på ismaskinsfronten. Ice Bell är en exponeringsdisk som man kan använda för att promota drycker av olika slag samtidigt som dryckerna hålls väl kylda eftersom maskinen samtidigt fyller på med ny fräsch is.


Genom sitt utseende och den effektfulla isproduktionen kommer den att stimulera försäljningen av kalla drycker i burkar eller flaskor. Den runda ytan är perfekt för exponering av ditt varumärke.

Ice Bell fylls med vatten som den inbyggda ismaskinen förvandlar till krossad is (flake ice) och denna rinner ner som en stilla fontän från toppen för att kyla flaskor och burkar. När isen smälter återvinns vattnet igen till is.

Microfilter och modern silverjonteknologi har ersatt de äldre klorbaserade rengöringssystemen. Filtren är enkla att byta och garanterar bakteriefri isproduktion under tre månader. Systemet har genomgått rigorösa tester där vanliga bakterier inklusive e-coli tillförts isen och sedan neutraliserats av filtren.

Ice Bell kan enkelt monteras isär och sättas ihop igen om den t.ex måste transporteras genom en standarddörr. Tekniskt har målsättningen varit att ha så få rörliga delar som möjligt att underhålla. Användarvänlig elektronik talar om när det är dags att byta filter eller tömma och rengöra behållaren.Läs mer på www.mannrox.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap