Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Hygieniskt förpackat snacks för restauranger och barerHygieniskt förpackat snacks för restauranger och barer

2008-05-26 00:00:00
Fler och fler krogar väljer att använda sig av Nutrinacks snacksautomater. Via franchisetagare servar Nutrinacks krogar runt om i Sverige med fräscht, hygieniskt förpackat snacks. Automaterna är en designskyddad svensk uppfinning, lätta att placera ut och servas kostnadsfritt...


Många fördelar...
Att ha Nutrinacks automater på sin krog ger många fördelar säger Heléne Svensson, VD och en av grundarna av Nutrinacks. Som krögare har man alltid fräscht, hygieniskt snacks. Det är lätt tillgängligt för gästen att handla, bara betala med ett mynt i automaten.
– Automaten frigör dessutom försäljningsyta i baren och sältan och hettan på nötterna stimulerar dryckesförsäljningen fortsätter Heléne.
All skötsel och service såsom påfyllning sköts kostnadsfritt av franchisetagaren och du som krögare slipper tänka på vare sig hantering, inköp, lagerhållning eller de hygieniska aspekterna. Då automaterna drivs helt manuellt utan behov av el kan de lika gärna placeras på uteserveringen som inne i lokalen.
– Våra automater har inga begränsningar. De passar likaväl på pub & bar som på hotell och inom restaurang, kort sagt överallt där människor är i rörelse avslutar Heléne.

Företaget...
Nutrinacks AB är ett svenskt företag med internationell verksamhet i form av franchisetagare och masterfranchisetagare. Vi tillhandahåller fräscht förpackat snacks i automater – lätt tillgängligt för kunden. Idén till Nutrinacks föddes då Thobias Oscarsson, en av grundarna, läste alarmerande nyheter om jordnötter som serverades på barer och krogar där bakterier, och spår av bland annat urin från sex olika individer gick att finna.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap