Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Servera erbjuder webbaserad köksplanering via MashieServera erbjuder webbaserad köksplanering via Mashie

2008-05-19 00:00:00
Mashie är ett tidsbesparande planerings- och kalkyleringsprogram för restauranger och storkök som ger användaren kontroll över råvarukostnader, en tillförlitlig näringsberäkning, enkla beställningsrutiner, ekonomiska underlag, värdefull statistik och mycket mer.
Mashie AB och Servera R&S AB har tecknat avtal om samarbete kring det internetbaserade verksamhetssystemet för restauranger och storkök, kallat Mashie.

Servera är en av Sveriges ledande restauranggrossister som erbjuder restauranger och storkök i hela Sverige såväl livsmedel som frysvaror, drycker, utrustning, papper, hygien- och rengöringsartiklar.

Att Servera valt Mashie som samarbetspartner beror, utöver det faktum att programvaran är funktionell, på två saker. Dels är det ett konkurrensneutralt system som ger användaren möjlighet att ta in flera leverantörer i systemet och dels är det en webbaserad lösning som inte kräver installation av programvara utöver en enkel internetuppkoppling.

Samarbetet ger Serveras kunder ett förmånligt avtal med Mashie för användning av webbprogrammet.

”Genom att erbjuda det Internet-baserade Mashie-systemet till våra kunder har vi helt andra möjligheter än tidigare att hjälpa kunderna att effektivisera sina verksamheter, från planering och näringsberäkning av matsedlar till varubeställning och inventering”, säger Göran Matz, IT-direktör på Servera.

”Vi ser en fantastisk möjlighet i samarbetet med Servera, där vi kan erbjuda Mashie till Serveras befintliga och nya kunder, men där vi också får en mycket kompetent diskussionspartner för att vidareutveckla Mashie-systemet för restaurangbranschen”, säger Sture Ternström, VD på Mashie.

Läs mer på www.mashie.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap