Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Förpackningsutrustning för restaurangbranschenFörpackningsutrustning för restaurangbranschen

2008-05-18 00:00:00
I samband med GastroNord lanserade PL Vacum Förpacknings AB nya maskiner och produkter för restaurang, hotell, catering m.fl.


I det nya sortimentet hittar du bland annat, "sous-vide" utrustning, vattenbad, termometrar och kammarlösa vakuumförpackare med påsar på rulle, ifrån kvalitetsmärken som ALX, Besser Vaccum samt Clifton Food Range.

Även begagnat
PL Vacum Förpacknings Ab har för det mesta begagnade kammarmaskiner i lager. Innan de återsäljs görs en totalgenomgång och alla delar som är trasiga/slitna byts ut. Vakuumpumpen gås också igenom och servas. Resultatet blir en begagnad maskin som fungerar som den från början var tänkt.

Läs mer på www.plvac.com
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap