Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Spara tid och pengar med ett automatiskt inventeringssystemSpara tid och pengar med ett automatiskt inventeringssystem

2008-05-18 00:00:00
Svinn och inventeringar kostar hotell- & restaurangföretagare stora pengar. Genom att kombinera det senaste inom trådlös teknologi, patenterad mjukvara, streckkod och volymskanningsmetoder möjliggör Scannabar en precis mätning och övervakning av varje centiliter sprit och vin i ditt lager och spar dessutom dyrbar tid.


Med Scannabar kan varje köpt flaska snabbt och enkelt följas och granskas från leverans till lager och vidare till barstationen och efterföljande glaskross.

Oavsett om du driver en oberoende pub, café, nattklubb, restaurang, hotell, eller är del av en nationell eller internationell kedja, så är Scannabar det inventerings- och kontrollsystem som kan anpassas efter ditt sätt att göra affärer.

Scannabar gör att du bara är ett kort steg från den information du fortlöpande behöver för att utveckla din verksamhet mot bättre resultat.

Medan Scannabar är tillräckligt flexibelt för att övervaka ett antal produkter, såsom öl, läsk, förbrukningsmaterial och torrvaror så är systemet primärt designat för att hålla ordning på alla dina sprit- & vinartiklar och att maximera din vinst på dessa tillgångar.

Integrerat med något etablerat kassasystem, eller fristående, så möjliggör Scannabar en ökning av din vinst genom att ha noggrann kon troll på ditt lager och tillhandahåller nödvändig information för att avsevärt minska finansiella förluster beroende på spill, felmätning och stöld.
Systemet är lätt att lära sig och lätt att använda. Scannabar ger exakta och omedelbara siffror som illustrerar hur ditt företag presterar.

Med toppmodern programvara och handdator så håller Scannabar dig ständigt uppdaterad och du har fullständig kontroll.
På ett par minuter kan Scannabar generera ett stort antal rapporter, dagliga, veckobaserade eller månatliga som till fullo analysera bland annat försäljning, förbrukning, lönsamhet och personalprestationer, bland mycket annat.

Allt detta utan problembenägna mekaniska lösningar och med möjlighet till ”free pour” utan störningar för kund och personal.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap