Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Villeroy & Boch lanserar ny serie porslin för restaurangbranschenVilleroy & Boch lanserar ny serie porslin för restaurangbranschen

2008-05-18 00:00:00
Företaget presenterar sina serier med porslin för hotell- & restaurangbranschen, under mottot "Food & Mood". Villeroy & Bochs restaurangporslin sticker ut med ovanliga format, ovanliga storlekar och passar därför perfekt för att presentera ovanliga kulinariska kreationer för dina gäster.


Serien med restaurangporslin utökas nu med lanseringen av serien \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Cera\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" som består av sju artiklar i porslin och fem artiklar i glas. Designen är till lika delar sensationell som funktionell och formgiven av designern Bernard Scherer. Formgivaren har lyckats kombinera rektangulära och kvadratiska former med ett resultat som den förväntade kantigheten till trots, ger ett mjukt och harmoniskt intryck.

Cera ger kockar möjlighet att presentera en \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"teater på tallriken\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Cera är den perfekta \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"scenen\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" där porslin och mat mixas till en oemotståndlig komposition för både öga och palett.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap