Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Stramt och modernt med betong i din hotell & restauranginredning.Stramt och modernt med betong i din hotell & restauranginredning.

2008-05-03 00:00:00
Strila tillhandahåller unika skräddarsydda bänkskivor och handfat i betong till hotell & restauranger. Betongskivorna somtillverkas i rena naturmaterial – sand, kalk och vatten, inger en stramt vacker men ändå mjukt känsla. Naturen tillsammans med dina val ger liv i ytan och gör att ingen skiva är den andra lik.


Bryt mallen - Välj det oväntade...
Betong är ett urgammalt material som vanligtvis är förknippat med broar och fundament. Sett med nya ögon är betong även vackert, uttrycksfullt och möjligt att forma på fantastiska sätt. Kombinationen av dessa egenskaper gör att materialet lämpar sig mycket bra för många olika ändamål, allt ifrån bänkskivor för kök och badrum till handfat, bord och fönsterskivor.
Strilas produkter tillverkas med fokus på kvalitet inom såväl funktion som design. Alla produkter är handgjorda och tillverkas i Sverige. Resultatet blir originella bänkskivor med personlig prägel.

Storlekar
Vi kan leverera bänkskivor i tjocklekar från 20 mm upp till 120 mm. Längder upp till 2500 mm och bredd upp till 1200 mm.
Vår standardbänkskiva är 600 mm djup och 40 mm tjock.

Diskho
Till diskbänken i betong behövs det självklart en diskho. Strila tillhandahåller designade hoar i hög kvalitet. Vid köp av diskho och betongskiva ingår montering av diskho. Diskhoarna kan även köpas separat.
Se exemplel till vänster. För fler, klicka här »

Underhåll & patina
Precis som massivt trä och sten är betong ett naturligt material som ska underhållas för att behålla sina unika egenskaper år efter år. En enkel behandling några gånger om året räcker för att du skall kunna njuta av en vacker skiva lång tid framöver.

Läs mer på www.strila.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap