Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Premiär för tequilabar med 100% agave på Hufvudstad GårdPremiär för tequilabar med 100% agave på Hufvudstad Gård

2008-03-04 00:00:00
Efter succén med Champagnebaren lanserar Hufvudsta Gård Konferens nu ytterligare en temabar med ett helt nytt spännande sortiment med Tequila 100% Agave.

Den mat- och dryckesinriktade mötesplatsen i Solna kan därmed erbjuda konferensbranschens största utbud av kvalitetstequila med allt från olagrad blanco till ekfatslagrad Extra Anejo.

Svenskarnas förhållande till Tequila präglas av shotrace med salt och citron, eller så kallade ”knack”. Bortom denna oborstade spritromantik finns en komplex och spännande produkt; Tequila 100% Agave. Råvaran är en väldig växt med namnet Tequiliana Weber Blue och varje steg i produktionen; odling, skörd, destillation och lagring sker idag under statlig kontroll och certifiering. Tequila 100% Agave är ett destillat fullt jämförbart med de bästa single malt whiskey, cognac eller grappa.

Den goda tequilan kan med fördel avnjutas som en digestive efter en god måltid, innan kaffet. Men naturligtvis erbjuder baren på Hufvudsta Gård även ett stort utbud av drinkar och cocktail med Tequila som bas.

Hufvudsta Gård Konferens välkomnar nu både nya och gamla gäster att botanisera i tequilabaren eller boka en provning där vår välkände sommelier Göran Klintberg, även ordförande i Svenska Sommelier-föreningen, guidar er i denna nya, spännande skatt.

De allra festa har varit med om en vinprovning, många har varit med på whiskyprovning men få har upplevt en provning av tequila 100 % agave. Det är i och för sig inte så konstigt, eftersom det hittills inte varit lätt att få tag på äkta tequila i Norden och än mindre någon utbildad tequilaexpert.

Göran examinerades 2007 av Consejo Regulador del Tequila som en av åtta Tequila Maestros i Sverige och fungerar som ambassadör för Tequila i Norden. Under våren kommer ett flertal evenemang att knytas till Hufvudsta Gårds tequilabar, bland annat provningar, temamiddagar med tequila som dryck och spännande gästspel.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap