Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Osäkra sängkunder får provsova sin säng på hotell innan köp.Osäkra sängkunder får provsova sin säng på hotell innan köp.

2008-01-29 00:00:00
Att köpa säng tillhör en av de stora investeringarna vi gör i livet. Ofta baseras beslutet på några minuters provliggande vid några tillfällen i en butik, sedan är det näst intill oåterkalleligt. Nu inför Carpe Diem en möjlighet att provsova i deras sängar för att man skall känna hur sängen passar den egna kroppen och därmed känna sig trygg i sitt val.


En säng kan liknas vid en hygienprodukt och när man väl har köpt den och fått den hemlevererad går den inte att lämna tillbaka, annat än i undantagsfall. Nu lanserar Carpe Diem möjligheten att provsova den säng man funderar på att köpa genom att man får tillbringa en natt på utvalda hotell som utrustat sina rum med sängar från Carpe Diem.

- Innan du köper en bil får du låna hem en av samma modell över helgen för att provköra. Som klädkonsument tar vi för givet att vi får köpa en tröja eller ett par jeans på öppet köp och sedan lämna tillbaka dem om de känns obekväma. En säng däremot, som är något av det viktigaste vi investerar i, har man som konsument väldigt små möjligheter att prova, säger Jörgen Thuresson, vd på Carpe Diem.

Provsovandet går till så att Carpe Diem erbjuder kunder som är nära köp av en säng men som ändå är lite osäkra i sitt val, möjligheten att boka ett rum på något av de hotell som har den aktuella sängen och sova där en natt. Kunden får mellan 40 och 70 procents rabatt på vistelsen och om det leder till köp av en Carpe Diem-säng får kunden pengarna för hotellrummet tillbaka.

- Det är viktigt att valet av säng, som ju är hemmets viktigaste möbel, blir individuellt anpassat och känns rätt. Man tillbringar en tredjedel av sin tid i sängen och den är avgörande för att man skall sova gott och vakna utvilad, något som också är viktigt för det allmänna hälsotillståndet. Vi har funderat över hur vi kan hjälpa människor i det här valet och eftersom öppet köp inte är en möjlighet när det gäller sängar, så ser vi det här som en lösning, säger Jörgen Thuresson.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap