Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Rezidor utökar med tre nya Park Inn i London, Bratislava och DakarRezidor utökar med tre nya Park Inn i London, Bratislava och Dakar

2008-01-15 00:00:00
Rezidor Hotel Group förstärker ytterligare sin Park Inn-portfölj genom tillskottet av nya hotell i London, Bratislava och Dakar som tillsammans adderar totalt 584 nya rum. Mellan 2007 och 2009 avser Rezidor att öppna totalt 20.000 nya hotellrum.


”Park Inn är vårt dynamiska, fräscha och snabbast växande varumärke”, säger Kurt Ritter, koncernchef och vd Rezidor, ”och vi är särskilt stolta över att öppna ett riktigt flaggskepp i London, en av Europas absolut viktigaste marknader.”


Park Inn London, Russel Square är perfekt beläget i Londons Midtown, strax söder om Russel Square mellan West End och det finansiella distriktet. Området attraherar såväl turister som affärsresenärer och innebär en perfekt mix för stark och stabil avkastning.

Hotellet, som tidigare drevs som ”the Bonnington Hotel”, erbjuder 214 rum, restaurang, bar, 14 möteslokaler samt ett fitnesscenter. Fastigheten genomgår för närvarande en omfattande renovering där de allra flesta rummen får en total renovering. Rezidor tar över driften och kommer att skylta om det till Park Inn den 1 februari 2008. Park Inn London, Russel Square är gruppens 48:e hotell i Storbritannien och dess fjärde i London, förutom Radisson SAS Portman, Park Inn Hyde Park och Park Inn Heathrow.

I Slovakiens huvudstad Bratislava har Rezidor tagit över det existerande ”Danube Hotel Bratislava” (per den 27 december 2007) och skyltat om det till Park Inn Danube. Hotellet är beläget i den gamla delen av staden, bara 100 m från det prisbelönta Radisson SAS Carlton Hotel som drivs av Rezidor sedan 2001. Förutom 265 rum erbjuder hotellet tre restauranger, pool, fitness och en nattklubb.

Rezidors tredje nya hotell är beläget i Dakar, Senegal. Park Inn Dakar beräknas öppna i slutet av 2009 och erbjuder då 105 rum, restaurang och bar, mötes- och konferensfaciliteter samt ett fitnesscenter. Hotellet, som byggs i hjärtat av Dakars affärs- och administrativa distrikt, är mycket lättillgängligt. I Västafrika har Rezidor ytterligare tre hotell under utveckling; Radissonhotellen i Dakar, Lagos (Nigeria) samt Bamako (Mali).


Fakta:
Hotell: Park Inn London, Russel Square (skall öppna), Park Inn Danube (öppnat), Park Inn Dakar (skall öppna)
Antal rum: 214 + 265 + 105 = 584

Mellan 2007 och 2009 avser Rezidor att öppna totalt 20.000 nya hotellrum.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap