Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Vings samarbete med R.O.O.M. - Ett succé koncept!Vings samarbete med R.O.O.M. - Ett succé koncept!

2008-01-07 00:00:00
R.O.O.M. har inrett två suiter på Vings nya hotellkoncept Sunprime på Gran Canaria.
Det blev en stor succé och suiterna såldes snabbt slut. Nu utvecklas samarbetet med R.O.O.M. till att även omfatta inredningen av suiter på nyrenoverade Sunwing Resort & Spa Alcudia på Mallorca.I höstas invigdes Sunprime, Vings nya koncepthotell på Playa del Inglés på Gran Canaria. Hotellet är det första i sitt slag och vänder sig till en vuxen målgrupp.
Hotellet utmärks av bekvämlighet och god design utan att vara lyxigt, och har därför en rimlig prisnivå. Maten på Sunprime hämtar sin inspiration från det lokala köket, men har även internationella inslag.

- Fler och fler bokar så kallade koncepthotell, dvs hotell utformade för en speciell målgrupp; det kan vara familjehotell, designhotell, spa-hotell, lyxhotell och hotell för vuxna som reser utan barn, säger Joakim Eriksson, varumärkesansvarig på Sunwing Resorts. Hotellet är för många viktigare än resmålet. Nästan varannan bokning som görs idag hos oss är till någon typ av koncepthotell. Det är därför vi nu gör stora satsningar på att utveckla vår hotellprodukt.

På Sunprime har R.O.O.M inrett två suiter, som snabbt såldes slut. Suiterna är tvårums-suiter inredda av R.O.O.M.® och med ett lyxigt välkomstpaket, fri trådlös internetuppkoppling för laptop, 2 st 32-tums platt TV och högtalarsystem till mp3. Det finns en stor balkong (32 m2) med utemöbler, solsängar och dusch och med härlig utsikt mot poolområdet och Maspalomas.

Nu utvecklas samarbetet mellan Sunwing Resorts och R.O.O.M. som ska inreda familje suiter på Sunwing Resort & Spa Alcudia på Mallorca. Rummen är s k Royal R.O.O.M. Family Suite för upp till sex personer. Det är trerumssuiter inredda av R.O.O.M. och med fri internetupplopppling, värdefack, Nespresso-kaffemaskin, tre st 32-tums platt-tv och högtalarsystem till mp3. Vardagsrum och två sovrum, fullt köksutrustat pentry med matplats. Städning och diskning alla dagar i veckan ingår. Rummen har balkong med havsutsikt.

Bilder ifrån hotellet hittar Ni här:
http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?hotelid=60227&itemid=60227&resortid=
874&marketUnit=VS&categoryId=78&filterOnCategoryId=2

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap