Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Smaka på världen - Ny programserieSmaka på världen - Ny programserie

2008-01-07 00:00:00
I programmen får du smaka både på världen och på dess läckerheter. Följ den moderna laxens vandring från norska Ishavet till de japanska sushimästarna.


Svenska produktionsbolaget Freberg Production har fått mycket beröm för sina programserier ”Smakresan” och ”Cornucopia – Smaka på världen” som tagits fram i samarbete med TV4+, TV 3/Viasat och TV8.

Upplev solmogna druvors väg från vinrankor till gott vin i Kalifornien, Australien och Italien – eller berömd cognac från Frankrike. Njut av det spännande mötet med Sydostasiens kryddor och människor. Inspireras av duktiga kockar, inte minst nya stjärnskottet Erik ”helt vilt” Brännström.

Programserien, som även kommer att visas i en rad internationella kanaler under namnet WorldTaster, har producerats av det svenska produktionsbolaget Freberg Production.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap