Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nya krögare på Vellinge GolfklubbNya krögare på Vellinge Golfklubb

2007-12-10 00:00:00
Från och med 1 januari 2008 kommer Tina & Magnus Karlsson driva restaurangverksamheten på Vellinge Golf Klubb. ”Det ska bli otrolig spännande och givande att få jobba med Vellinge Golf Klubb.” säger Tina Karlsson som är VD för det gemensamma driftsbolaget.


Framtidens golfrestaurang

Tanken med Vellinge Golf Restaurang är att får möjlighet att utveckla framtidens golfrestaurangkoncept. ”Att ha ett brett och tillgängligt utbud är av största vikt, för att attrahera dagens golfare. Vi kommer lägga stort fokus på att få en bra kopp kaffe med tillhörande mackor, men även i kombination med varm prisvärd mat.” säger Magnus.


”Vi kommer experimentera fritt, för att hitta en bra balans mellan god, tillgänglig och mångfacetterat utbud. Genom en bra och öppen dialog med alla gästerna och klubben anser jag att vi får en nytänkande restaurang. Delar av produktion kommer att ske i Malmö men det mesta kommer göras på plats. Vi kommer att anställa en kock och en bistroansvarig för att tillmötesgå den servis och de öppettider som finns.” säger Tina.


Green Feed Bar & Bistro.

”Namnet vi valt är Green Feed Bar & Bistro.” berättar Magnus. Meningen med Green Feed Bar & Bistro är att det skall finnas ett alternativ för såväl juniorer, damer, herrar och icke golfare. Givetvis kommer vi erbjuda festvåningsverksamhet, catering och konferenspaket. Vår befintliga kundkrets är redan stor och det finns verkligen utrymme för ett ställe till.”

”Namnet syftar också till att miljötänk kommer vara den röda tråden i allt vi producerar, vi ser även över möjligheterna till Fair Trade. Vi vill skapa medvetna val för en medmedveten kund. Det kommer även vara stort fokus på en bra och trivsam arbetsmiljö. Både den sociala och den praktiska eftersom detta är en av våra styrkor.” forsätter Magnus.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bakgrund

Magnus och Tina Karlsson har både en lång, och gedigen erfarenhet inom hotell och restaurangbranschen. Till deras meriter hör bland många Star Hotell, Hotell Öresund, drift och ägarskap av Malmömässans Restauranger samt Kvarnby Golf Restaurang. Numer jobbar Tina som konsult och Magnus driver större eventprojekt på Restaurang Tobaksbolaget. Lär mer på www.tobaklsbolaget.nu eller www.kompetins.se


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap