Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - LED belysning till hotell. JLT landar stororder .LED belysning till hotell. JLT landar stororder .

2007-12-04 00:00:00
Storordern innebär genombrott för LED. Göteborgsföretaget Johnsson Lighting Technology (JLT) har tagit en stororder inom LED-belysning. Ordervärdet är 25 – 35 Mkr över två år.
Köpare är en ledande norsk leverantör av hotellinredning, STAY A/S.Det finns en inbyggd funktion i JLT:s mjukvara som anpassar belysningen i rummet automatiskt beroende på vilken aktivitet som pågår.

LED är en teknologi som erbjuder helt nya möjligheter att integrera tekniken i interiörer. Den är dessutom betydligt mer energieffektiv – och därför klimatsmart – än traditionella lösningar.

– Det unika i det här systemet ligger i den styrelektronik som kontrollerar alla funktioner. Användaren kan genom enkla manövrar styra belysningen anting-en från en knappsats monterad på väggen, eller från audio-video-systemets dator, berättar Kristoffer.

JLT har även konfigurerat belysningssystemet för att tillgodose alla ljusbehov i rummet.

JLT tog ordern i konkurrens med flera andra företag. En avgörande anledning var att företaget har utvecklat elektronik och mjukvara som kan hantera alla de olika protokoll som används av delsystemen.

– Belysningen är en kombination av konventionell teknik som halogen och T5-lysrör och JLT:s egenutvecklade QUAD-LED teknologi som skapar stämningsljuset, avslutar Kristoffer.

Mer information om LED och JLT:s produkter och lösningar finns även på www.jltsweden.se

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap