Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Vinnarna i Årets Bartender står redo att ta hem VM titeln i TaiwanVinnarna i Årets Bartender står redo att ta hem VM titeln i Taiwan

2007-11-21 00:00:00
Kai Hansen, hemmahörande på restaurang Stinsen i Helsingborg, tävlar som Årets Bartender i klassisk stil med drinken Going Blind och Johannes Kinch från Europeiska Bartenderskolan som Årets Flairtender med drinken Ultimate Fruit Cocktail.Tävlingen pågår i dagarna fem och finalen i klassisk stil avgörs lördagen den 24 november och finalen i Flair, jonglering, avgörs söndagen den 25 november.

Martin Bergqvist president för Sveriges Bartenders Gille säger: \"Konkurrensen i drink-VM ökar då det ansluter fler länder för varje år men jag har stora förhoppningar om Sveriges möjligheter bland dessa 54 länder. Johannes och Kai har legat i hårdträning och är riktigt laddade inför avgörandets minut.”

Senast Sverige tog hem VM titeln var 1999 då finalen avgjordes i Göteborg
VM i drinkblandning arrangeras runt om i världen sedan 1955 av IBA, International Bartenders Association.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap