Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Triss i FFCR-mässor 2022Triss i FFCR-mässor 2022

2021-10-12 15:55:46
Med de lättade restriktionerna som träder i kraft i slutet av september kan förberedelserna för mässornas återkomst och fysiska möten nu fortsätta enligt plan. Under 2022 kommer Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) samla branschen i Sveriges tre största städer, med start i Malmö den 19-20 oktober februari, Stockholm den 9-10 mars och Göteborg den 21-22 september. 


I Stockholm är i dagsläget över 200 utställare bokade och i Malmö respektive Göteborg är dagens siffra snart närmare 100 utställare.
 

''Efter en lång väntan kan vi nu äntligen planera för att faktiskt starta upp mässorna igen.  Ja, det kommer att bli ett intensivt år, men också ett efterlängtat sådant. Nu vill vi alla få snurr på marknadsmaskineriet igen. En av fördelarna med att mässan under 2022 kommer att arrangeras i alla våra tre städer är att vi kan skapa en samlingpunkt i hjärtat av varje stor region i Sverige. Att hitta nya samarbeten och möjligheter erbjuds därmed i direkt närhet av många av våra besökares hemregion, vilket är underlättande efter en period som har varit allt annan än enkel'', säger Ann-Kristin Mogren, Head of Cluster FFCR.


“The New Normal”

Det är klart att mässans programfokus under våren kommer att gå under namnet ”The New Normal”, vilket inkluderar sex olika temaområden: New  ways of  operating, New  experience of dining, New ways of serving, New ways of eating samt New world of tech.  Dessa teman kommer under mässan att diskuteras med både kända branschprofiler och experter

''De senaste 1,5 åren har delvis omformat det vi tidigare sett som normalt, nya beteenden har lett till nya vanor och behov. Vi har också sett en enorm kreativitet växa ur pandemins spår. Hur ser det ut på andra sidan och framtiden efter det? Det tänkte vi att vi skulle gräva djupare i på mässan i februari och mars. Med oss kommer vi att ha några av alla de duktiga personer som har tagit sig igenom den här tiden och kommit starkare ut på andra sidan.'' En mässa med branschen, för branschen, avslutar Ann-Kristin.

 

Länkar


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap