Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Exklusiv Bondflaska från Champagne Bollinger auktioneras ut på BukowskisExklusiv Bondflaska från Champagne Bollinger auktioneras ut på Bukowskis

2021-09-07 13:46:08
Snart är det äntligen dags för världspremiären av den nya James Bond-filmen ”No time to die”. I samband med premiären kommer ett unikt exemplar av Moonraker Luxury Limited Edition 2007 att auktioneras ut på Bukowskis onsdagen den 6 oktober.


James Bond Moonraker hade världspremiär för över 40 år sedan och det är också här som det officiella samarbetet mellan Bond och Bollinger tar sin början. Vänskapen mellan familjen Broccoli, som har producerat Bondfilmerna sedan 1970-talet och familjen Bollinger har resulterat i världens äldsta samarbete på filmduken.

Som en hyllning till det 40-åriga partnerskapet går nu Champagne Bollinger och 007 tillbaka till sina rötter och återbesöker rymdfärjan som en gång skapades av den legendariske produktionsdesignern Ken Adam. Den brittiske designern Eric Berthes fick i uppgift att ta fram ett unikt champagneetui formad som rymdfärjan Moonraker. Varje etui av de 407 som skapats är gjorda för hand. Utsidan består av tenn och träfaner omsluter en ishink av Saint Louis-kristall och en Bollinger 2007 Magnum.

Av dessa 407 kommer ett unikt exemplar av Moonraker Luxury Limited Edition 2007 att auktioneras ut på Bukowskis mellan den 4–6 oktober. Visning av den exklusiva flaskan sker online från den 24 september samt i Bukowskis lokaler i Stockholm mellan den 4–6 oktober. Flaskan kommer att auktioneras ut med ett utgångspris på 55 000 kronor.

Moonraker Luxury Limited Edition innehåller en Bollinger 2007 Magnum. Champagnen är en blend på 70 % Pinot Noir från Aÿ och Verzenay och 30 % Chardonnay från Avize, Cramant och Oger. 91 % av druvorna kommer från Grand Cru och 9 % från Premier Cru. Champagnen har fått ligga på sin jästfällning i över 10 år innan degorgering gjordes 2019 och har en lagringspotential i källaren fram till 2030. Champagnen har en djup gyllene färg som visar på mognaden i vinet. Doften är komplex med inslag av hasselnöt, vanilj och citrus. Smaken bjuder på fina mognadstoner men är fortfarande frisk med subtila toner av plommon och honung.

Auktionen går att hitta online på: www.bukowskis.com/systembolaget


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap