Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Meriterad jury utsedd till finalen av Årets Kock 2021 – SM i professionell matlagning



Meriterad jury utsedd till finalen av Årets Kock 2021 – SM i professionell matlagning

2021-09-07 13:39:59

Årets kock 2021 - SM i professionell matlagning genomförs på Annexet i Stockholm den 16 september. Juryordförande Tommy Myllymäki (Årets Kock 2007) har nu utsett årets finaljury som tillsammans med honom ska utse Årets Kock 2021.




-Till årets tävling har vi gjort ett par förändringar i arbetet med att utse juryn. Dels har de tävlande själva fått rösta på en person som de skulle vilja se i juryn, dels har vi stämt av med ett par tidigare tävlande vilken typ av gastronomisk kompetens och bakgrund som de anser vara viktiga att en jurymedlem besitter, dels har vi breddat och haft större variation av jurymedlemmar löpande under hela tävlingen, säger Tommy Myllymäki, juryordförande Årets Kock 2021.

- Det har varit en process att ta fram en jury som besitter olika kvalitéer och erfarenheter och jag väldigt glad för att kunna presentera en stark jurysammansättning till finalen, säger Tommy vidare. 

I juryn kommer några av Sveriges mest meriterade kockar och personer med annan gastronomisk kompetens att sitta.

-Tommy har gjort ett fantastiskt arbete med att ta fram årets jurymedlemmar där vi under tävlingen haft över 30 personer som bedömt de tävlande utifrån olika gastronomiska referensramar. Det känns fantastiskt att vi haft så många framstående kockar och personer med i årets jury, säger Andreas Stenberg, VD för Årets Kock AB.

Tävlingen Årets Kock 2021 består av tre tävlingsfaser: anmälan, kvaltävling och finaltävling. Under tävlingens gång kommer juryn att bedöma tävlingens olika delmoment. Utformning av jury kommer att variera beroende på vilket eller vilka tävlingsmoment som ska bedömas. Juryordförande för Årets Kock 2021 är Tommy Myllymäki.

Här är jurymedlemmarna för Årets Kock 2021:

  • Jacob Holmström – Gastrologik
  • Stefan Ekengren – Restaurang Hantverket
  • Florencia Abella - Ekstedt
  • Saori Ichihara - Ichi
  • Stefan Eriksson – råvaruansvarig för Årets Kock
  • Marie Skogström – Slottsparken Mat & Vin
  • Sayan Isaksson - Nour
  • Daniel Berlin
  • Olle Cellton - Babette
  • Mats Vollmer - Vollmers
  • Ulrika Karlsson – Krakas Krog
  • Mattias Kroon – Matskribent
  • Tommy Myllymäki – Juryordförande, Aira

Nedan utgör metodjuryn:

  • Malin Söderström - Restaurangen Moderna Museet och The Fishery
  • Peter Jelksäter – Adam & Albin
  • Lindor Wink
  •  





Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!




Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap