Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Stjärntung jury utsedd till Årets Kock 2020 – SM i professionell matlagningStjärntung jury utsedd till Årets Kock 2020 – SM i professionell matlagning

2020-05-07 11:43:47
Årets kock 2020 - SM i professionell matlagning avgörs på Annexet i Stockholm den 17–18 september. Juryordförande Tommy Myllymäki (Årets Kock 2007, Aira) har utsett juryn till kvaltävlingen som tillsammans med honom ska utse vilka kockar som tar sig vidare till finalen av Årets Kock 2020.


-Det känns otroligt roligt och hedrande att vara ny juryordförande för Årets Kock. Det har varit en process att ta fram en jury som besitter en bredd av erfarenhet, bakgrund och matlagningsfilosofi samtidigt som den har hög trovärdighet och god förankring i branschen och nu är jag väldigt glad för att kunna presentera en stark grupp säger Tommy Myllymäki, juryordförande Årets Kock 2020. 

I juryn till kvaltävlingen i Årets Kock 2020 sitter några av Sveriges främsta kockar från flera stjärnkrogar. Jurygruppen består av:
Daniel Höglander - Aloë
Florencia Abella - Ekstedt
Jacob Holmström - Gastrologik
Magnus Ek - Oaxen Krog & Slip
Saori Ichiara - Ichi
Sayan Isaksson - Isaan’
Adam Dahlberg - Adam/Albin
Tommy Myllymäki - Aira & Årets Kock 2007

-Tommy har gjort ett jättebra arbete med att ta fram årets första jurygrupp och det känns fantastiskt att ha så många framstående kockar med i juryn till kvaltävlingen som ska utse finalisterna Årets Kock 2020 säger Andreas Stenberg, VD för Årets Kock.

Tävlingen Årets Kock 2020 består av tre tävlingsfaser: anmälan, kvaltävling och final-tävling. Under tävlingens gång kommer juryn att bedöma tävlingens olika delmoment. Utformning av jury kommer att variera beroende på vilket eller vilka tävlingsmoment som ska bedömas. Juryordförande för Årets Kock 2020 är Tommy Myllymäki. 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap