Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - The Bishops Arms satsar på ny sajt för att lyfta svensk öl- och matkulturThe Bishops Arms satsar på ny sajt för att lyfta svensk öl- och matkultur

2020-05-07 11:40:07
Sveriges största gastropubkedja, The Bishops Arms, tar ett större omtag kring sin online-närvaro och lanserar ny hemsida. Syftet med satsningen är att nå ut med det unika för just The Bishops Arms och skapa en plattform för alla som brinner för öl och whisky. Det är även en plats där gästerna kan boka bord, beställa take-away, boka hotellrum och hitta information om när nästa efterlängtade pubquiz sker.


Pubkedjan stoltserar med ett av norra Europas bredaste öl- och whiskysortiment bestående av mer än 35 olika öl på fat, över 100 hantverksöl (craft beer) på flaska och 150 whiskysorter. Att forma och sprida öl-intresset i Sverige är en passion och på den nya hemsidan kan man lätt hitta sin lokala pubs dagsaktuella fatölssortiment.

- The Bishops Arms är så mycket mer än bara en ’vanlig’ pub och vi är glada att vi nu kan presentera detta på ett tydligare sätt online. Det är på sajten som många får sitt första intryck av oss och vi kommer att jobba hårt med att ha spännande och relevant innehåll för alla som är intresserade av socialt umgänge, god mat, öl och whisky, säger Oskar Svanström, operativchef på The Bishops Arms.

The Bishops Arms har funnits sedan 1993 och sedan dess har verksamheten stadigt växt och blivit Sveriges största gastropubkedja med verksamheter över hela landet. Det finns ett tydligt koncept som löper som en röd tråd mellan enheterna, men varje pub har en lokalanpassad meny och ett eget specifikt utbud av spännande öl- och whiskysorter. Menyn är säsongsanpassad och har stort fokus på lokala råvaror och ett allt bredare erbjudande av vegetariska- och veganska alternativ. Några Bishop-klassiker återfinns dock på alla enheter, bl a den uppskattade högrevsburgaren, The famous Chuck, och klassiska Fish´n Chips.

https://www.bishopsarms.com/


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap