Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Electrolux Professional stöttar restaurangverksamheter genom projektet Food4HeroesElectrolux Professional stöttar restaurangverksamheter genom projektet Food4Heroes

2020-05-07 11:32:54
På grund av den rådande situationen med coronaviruset är restaurangbranschen hårt drabbad. Electrolux Professional har därför valt att stötta Food4Heroes, ett initiativ som startades av krögaren Nassos Ikonomo och som förser vårdanställda och riskgrupper med lunchlådor, samtidigt som det håller igång restaurangverksamheter.


Lunchlådorna finansieras genom sponsring och ett nätverk av frivilliga hjälper till med leverans. Electrolux Professional bidrog till projektet genom att finansiera en lunchlåda för varje anställd i Stockholm. Själva donationen skedde via Electrolux Food Foundation. 

– Vi är stolta över att ge vårt stöd till detta projekt och spela vår roll i att stödja det lokala samhället och de inblandade restaurangerna, säger Jennie Walther, nordisk marknadschef på Electrolux Professional.

Om Electrolux Professionals bidrag till Food4Heroes kommenterar Ikonomo: 

– Det är ett stort erkännande och hjälper till att ge oss styrka och energi att fortsätta. Så tack för ert fulla stöd!

Läs mer om Food4Heroes eller var själv med och bidra till projektet >>


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap