Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Utmana utställarna på Restaurangexpo och Fastfood & Cafémässan 29 & 30 januariUtmana utställarna på Restaurangexpo och Fastfood & Cafémässan 29 & 30 januari

2020-01-16 19:04:54
Oatly, Johan i Hallen, Martin & Servera, Rational, Menigo, Lavazza och SIA Glass är ett axplock av utställare på Restaurangexpo och Fastfood & Cafémässan som går av stapeln 29 & 30 januari 2020 på Malmömässan. 


Som besökare blir du en del av Nordens största mötesplats för branschen där grossister och leverantörer samlas för att inspirera besökarna med produktlanseringar och nyheter. Detta år har mässteamet tagit ett helt nytt fokus för evenemanget med temat ”Vi tar vårt ansvar” och skapat en hållbarhetspolicy. De testar även ett nytt scenkoncept där proffsen från branschen slår sig ner "I Pauls soffa" för att diskutera årets hetaste trender. Paul Svensson är moderator och tar intervju-formen till en ny nivå när han efter samtalet tar med sig publiken till mässans Live-Kök där han fortsätter intervjun samtidigt som det lagas och bjuds på finger-food.

Hotell- & Restaurangtorget är stolt partner sedan flera år tillbaka och rekommenderar mötesplatsen till dig som vill möta årets nylanserande produktportföljer på ett trevligt och effektivt sätt. Här finns allt från de små lokala uppstickarna till de stora grossisterna. Jämför och utmana utställarna på mässgolvet! Här kan du träffa ansiktena bakom varumärkena och ta reda på vad som verkligen är bäst i test!

Restaurangexpo och Fastfood & Cafémässan är en renodlad branschmässa och vi vill gärna bjuda in dig med fri entré. Klicka in dig på mässans hemsida för att ta reda på mer eller registrera ditt besök för att få din fribiljett till eventet. Vi ses där! 
 
Registrera dig för fribiljett till mässan
Klicka här för att registrera dig för en fribiljett till mässan

 
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap