Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Är det dags att fylla på med ny inspiration?Är det dags att fylla på med ny inspiration?

2019-06-14 16:13:13
I september öppnar nya Åbymässan upp dörrarna för Nordens största mötesplats för dig som arbetar i fastfood, café och restaurangnäringen. Upplev oväntade nya smakkombinationer och använd alla dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Se, lyssna, känn och smaka vad branschen har att erbjuda. Håll dig uppdaterad på vad som kommer och på hur du kan förbättra din verksamhet. Här får du möjlighet att träffa branschspecialisterna och ta del av årets trender.
Välkommen till Fastfood & Café / Restaurangexpo Göteborg 11 – 12 sept 2019.
 
Under mässans två dagar har du möjlighet att kolla in produktlanseringarna hos 200 utställare och inspireras av provsmakningar och mängder med aktiviteter. Arrangemanget kring Fastfood & Café och Restaurangexpo är extra spännande i år då två nya koncept kommer presenteras. Ta plats i publiken och inspireras på trendspaning "I Wagners soffa" där Sjömagasinets Ulf Wagner intervjuar de hetaste branschprofilerna. Den andra nyheten är Live- Köket där Sveriges kockelit visar upp sina färdigheter och bjuder på resultatet.
 
Ta del av höstens nyheter först! Välkommen till Sveriges modernaste mässanläggning och nordens största mötesplats för fastfood-, café- och restaurangbranschen!
 
Vi är partner och bjuder på fri entré via denna länk >>  https://easyfairs.nu/HRtorget 
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap