Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Espresso House lanserar Pre-orderEspresso House lanserar Pre-order

2019-06-04 15:16:00
Nu introducerar Espresso House möjligheten att beställa sin favoritdryck direkt i appen. Initiativet startar på utvalda Coffee shops i Stockholmsområdet för att sedan spridas till fler städer.


-Vi jobbar ständigt med att förbättra och utveckla våra tjänster för att underlätta för våra gäster. Möjligheten att beställa i appen gör att de som är på språng nu på ett smidigt sätt kan beställa sin favoritdryck på vägen och hämta upp den direkt hos baristan. Detta är en självklar del i Espresso House digitala transformation och vi ser fram emot att göra våra gästers besök hos oss ännu bättre, säger John Nylén, CEO Espresso House Group.

Den nya funktionen Pre-order ger gästerna möjlighet att göra sin beställning digitalt i Espresso House populära app och hämta ut sin dryck direkt hos baristan. I det inledande skedet går det att beställa på utvalda Coffee shops i Stockholmsområdet, under året kommer initiativet att spridas till fler städer runt om i landet.

En av anledningarna till att Espresso House lanserar denna digitala tjänst är för att underlätta för de gäster som är på språng. Betalningen sker smidigt i appen med insatta pengar eller ett inlagt betalkort. Till en början kommer det att finnas en utvald meny av varma och kalla drycker att beställa, längre fram kommer menyn att utökas.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap