Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Från hotell i London, Curaçao och Bryssel till hotelldirektör i Sveriges Silicon ValleyFrån hotell i London, Curaçao och Bryssel till hotelldirektör i Sveriges Silicon Valley

2019-06-04 15:12:32
Sam Radstake Nissen har jobbat inom hotell sedan han var 15 år gammal. Med internationell hotellerfarenhet, stor passion för branschen och nyfikenhet för den urbana hotellkedjan Comfort Hotel har han säkrat rollen som hotelldirektör på Comfort Hotel Kista. 


Den 20 maj gjorde Sam Radstake Nissen sin första dag på Comfort Hotel Kista. Sam är ursprungligen från en liten stad i Nederländerna, men har alltid suktat efter nya erfarenheter och att upptäcka nya miljöer och människor. Att han har arbetat i olika länder genom sin karriär är därför ingen överraskning, inte heller att han alltid har arbetat inom hotellbranschen som han har haft en stor passion för halva sitt liv. Sam har bott i Stockholm sedan tre år tillbaka, där han har arbetat som hotelldirektör och hotellchef på två olika hotell. Med en längtan efter en ny utmaning och en kedja vars värderingar han delar sökte han sig till Comfort Hotel – resten är historia.

- Det känns fantastiskt att vara en del av Comfort Hotel Kista. Hotellet har under sina första 7 månader nått fantastiska resultat, något som jag och mitt team ser fram emot att fortsätta leverera. Min vision är att hotellet ska vara en naturlig knutpunkt för den lokala communityn här i Kista. På dagarna ska vår avslappnade, urbana lobby fortsätta vara fylld av studenter och lokala företag som vill studera, ta ett möte, spela in en podcast eller bara dricka en kaffe. På kvällarna ska hotellet vara en härlig mötesplats för både våra hotellgäster och lokalfolket som är sugna på AW, en middag eller en runda TV-spel i vårt game room, säger Sam Radstake Nissen, ny hotelldirektör på Comfort Hotel Kista.

 

För Comfort Hotels Senior Vice President Anna Spjuth var det en självklarhet att just Sam skulle få leda Comfort Hotel Kista.

- Sams internationella hotellerfarenhet i kombination med att han är en sann go-getter, modig och nyfiken är anledningen till varför valet föll på honom. Hans avslappnade ledarstil och kärlek för tech och entreprenörskap gör honom dessutom till Comfort Hotel Kistas perfekta match. Som hotelldirektör på Comfort Hotel Kista har Sam storslagna planer på hur hotellet ska överträffa gästernas förväntningar med miljö, prisvärdhet, läge och upplevelse i centrum, något jag ser fram emot att följa, säger Anna Spjuth, Senior Vice President på Comfort Hotel. 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap