Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Smaka på Stockholm 2019Smaka på Stockholm 2019

2019-06-04 15:07:31

Framtidens matfestival 2019 – Future Food Festival. Smaka på Stockholm – en av världens största matfestivaler där flera av landets främsta kockar, restauranger och food trucks samlas. 
Smaka på Stockholm erbjuder tillsammans med fantastiska krögare, kockar och samarbetspartners en makalös variation av god och spännande mat och dryck – smakportioner från olika matkulturer i en mix av tradition och nya trender.

Festivalen äger rum 5-8 juni, dagar fyllda med mer spännande nyheter i Kungsträdgården än vanligt!
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap