Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Legendariska Raffles har öppnat sitt första hotell på MaldivernaLegendariska Raffles har öppnat sitt första hotell på Maldiverna

2019-06-04 14:35:46
Raffles har öppnat sitt första hotell på Maldiverna, Raffles Maldives Meradhoo, på Gaafu Alifu-atollen. Hotellet erbjuder 21 lyxiga villor med privat pool i en paradisisk omgivning. Anläggningen består av två delar – Raffles Royal Residence samt en avskild samling av Overwater Villas & Residences.


Maldiverna har två magnifika korallrev som ger perfekta förutsättningar för ett blomstrande marint liv. Öarna är hem till alltifrån bebishajar och sköldpaddor till en myriad av tropiska fiskar. Och för dem som vill lära sig mer om livet under ytan har Raffles Maldives Meradhoo ett eget team av marinbiologer och marina butlers som kan hjälpa till.

– Med sina 1 200 öar har Maldiverna bland de bästa stränderna i världen. Och med nya Raffles Maldives Meradhoo får gästerna nu tillgång till en ny nivå av lyx och unika upplevelser, säger Patrick Basset, COO för Accor i Ostasien och Maldiverna.

Raffles Maldives Meradhoo erbjuder flera gastronomiska läckerheter på sina restauranger Thari och The Firepit, samt fusionsrestaurangen Yuzu som serverar rätter med peruanska och japanska influenser. På Yapa Sunset Bar skakas japanska och sydamerikanska drinkar och på populära Long Bar, ett klassiskt inslag på alla Raffles hotell, erbjuds ett exklusivt urval av vin och champagne. Även Raffles prisbelönta spakoncept Raffles Spa finns representerat på hotellet – här erbjudes lyxiga ansiktsbehandlingar, massage och yoga sessions samt ett stort urval av vattensportaktiviteter.

– Paradisöriket Maldiverna är en drömdestination för många av oss här i Norden. Därför är vi mycket glada över att nu kunna erbjuda Raffles unika och naturnära upplevelser toppade med service i världsklass, säger Jan Birkelund, Development & Operations för Accor i Norden.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap