Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Naturligt teextrakt för iste, mocktails och cocktailsNaturligt teextrakt för iste, mocktails och cocktails

2019-01-25 16:04:57
Dilmah lanserar nu en spännande nyhet när dom har omvandlat sitt färska Ceyltonte till ett tekoncentrat/extrakt Extraktet är buteljerat på flaska med en tillhörande pump för enkelt handhavande vid blandning. Dilmah Elixir of Ceylon Tea är naturligt rikt på antioxidanter eftersom det är tillverkat på 100 % färskt Ceylonte.


Teextraktet har låg sockerhalt – 3 % rörsocker, sötad med Steviablad och honung. Total sockerhalt inkl honung; 4,5 %. Det finns ett brett utbuder med smaker, alla med naturliga smakämnen. Extraktet är smidigt för personalen att hantera vid blandning av tedrinkar och tedrycker. Det är bara att använda pumpen på flaskan och sedan tillsätta vatten.
 
Dilmah Elixir of Ceylon Tea tillverkas inom bara några timmar efter skörd Dilmahs plantage Rilhena Tea Estate i Ratnapuraregionen. Intäkterna från försäljningen av Elixir används av MJF Foundation för att hjälpa och stärka de kvinnor, män och ungdomar som lever under svåra ekonomiska och sociala omständigheter eller är drabbade av olika handikapp. Även Dilmah Conservation drar nytta av intäkterna för att bevara och återställa miljön på Sri Lanka.
 
Mer info på  https://www.elixirofceylontea.com/ och www.tekompaniet.se
 
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap