Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Fastfood & cafe/Restaurangexpo närmar sigFastfood & cafe/Restaurangexpo närmar sig

2018-12-20 17:43:28
Fastfood, cafe och restaurangbranschen går mot en spännande framtid. Dagens konsument tänker på miljön, vill ha närproducerat, snabba måltidslösningar, minskat matsvinn och helst äta ur designade kravförpackningar. Möt hela branschen och få koll på framtiden när Fastfood & cafe/Restaurangexpo går av stapeln 30-31 januari, på Kistamässan


Fastfood & Café/Resturangexpo är mötesplatsen som erbjuder allt från trender och produktnyheter till provsmakningar och seminarier, men framförallt små till stora utställare under ett och samma tak. 

Gäster som Tareq Taylor, Johan Jureskog, Titti Qvarnström och Malin Söderström är med och bjuder på kunskap och erfarenhet från sina respektive områden. Missa inte heller Johan Swahn som guidar besökarna genom hur människans sinnen påverkar smakupplevelsen.

– Det går att hitta mycket på internet idag, men smak, doft, konsistens och känsla går inte att förmedla genom en skärm. På plats har besökarna möjlighet att få testa utställarnas produkter och samtidigt ta tillfället i akt att jämföra de olika leverantörernas utbud vid ett och samma tillfälle.
Det här är ett ypperligt tillfälle eftersom det annars skulle ta långt mycket mer tid att få en överblicksbild av vad marknaden faktiskt har att erbjuda, säger Lisa Zenovon, Project Manager på Fastfood & Café and Restaurangexpo

Registrera dig för fri entré via denna länk >> 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap