Du är här: Startsida - Nyheter - Bartenderduo tar över Cadierbaren med ett nytt cocktailkoncept
Bartenderduo tar över Cadierbaren med ett nytt cocktailkoncept2018-12-04 15:19:54Grand Hôtel i Stockholm gör i höst en storsatsning när två av Sveriges mest välkända bartenderprofiler presenterar en gemensamt framtagen cocktailmeny för Cadierbaren.
Cadierbaren på Grand Hôtel har sedan våren 2018 genomgått en förvandling sedan Emil Åreng och Christian Grevius tog över ansvaret för cocktailbaren. Nu presenterar de en helt ny cocktailmeny där en lekfull presentation och oväntade smakkombinationer berättar historien om Grand Hôtel och dess grundare Régis Cadier. Både Emil Åreng och Christian Grevius tillhör Sveriges mest uppmärksammade bartenders och har tidigare drivit utvecklingen av några av landets mest prisbelönta barer. Nu är första gången som de arbetar tillsammans och den nya menyn är ett bevis på att deras kreativa styrkor kompletterar varandra. - Vi arbetar väldigt bra ihop även fast våra kreativa uttryck ibland skiljer sig åt. Grunden och ingredienserna tar vi ofta fram tillsammans och sen försöker vi hitta roliga lösningar på serveringar. Christian har grymma idéer som är lätta att skapa spännande historier kring. En cocktail i Cadierbaren ska vara mer än en smakupplevelse, säger Emil Åreng. Menyn är uppbyggd utifrån ett klassiskt MixMax-spel där varje bricka i spelet representerar en drink. De olika karaktärerna, som kan kombineras i all oändlighet, är baserade på Régis Cadiers resa från Frankrike, via Ryssland, till Sverige och hans upplevelser av våra svenska traditioner. Drinkarna kan beställas var för sig, men man kan också bygga sin egen karaktär med hatt, ansikte, kropp och fötter i en sk ”flight” där man får de fyra drinkarna i mindre varianter. - Vi ville lyfta Régis Cadier och vi kom fram till ett kreativt sätt att berätta hans livshistoria genom cocktailmenyn. Tillsammans med våra duktiga kollegor hoppas jag att vi kan erbjuda lekfulla och utmanande drinkar som lämnar våra gäster med en riktig Grandupplevelse, säger Christian Grevius. Från och med nästa år adderas det en ny karaktär varje månad vilket innebär fyra nya drinkar till den redan gedigna cocktaillistan. Cadierbarens nya cocktailmeny finns tillgänglig från den 22 november och förutom den lekfulla presentationen återfinns flera nya signaturcocktails i menyn. Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Facebook
Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor. Köp & Sälj - Senaste
Modern restaurang i Västra Hamnen / 2281
På bästa läge i Västra Hamnen ligger denna restaurang sedan några år och som snabbt blivit mycket... Pris: 5000000 kr Klassisk kvarterskrog på torget i Nora På bästa läge mitt på torget finns denna anrika kvarterskrog som funnits i över 50 år i samma... Pris: 1,100,000kr Charmigt kafé i trevligt område Efter 17 år med samma ägare väljer nu ägarna att gå vidare och överlåta detta kafé till nästa... Pris: 1.500.000kr Bordsskiva Bordskiva i massivt ekträ. Antal: 11 st, obetydliga små sprickor kan förekomma, annars i bra... Pris: 400 affär Bjuvs Kebabhouse Överta en väl inarbetad restaurang med al tilstånd i centrala Bjuv. Live musik en gang... Pris: 400000 Visa alla Platsbanken - Senaste
Servitris/Servitör till The Public Täby
Till detta spännande koncept söker vi nu heltid/deltidspersonal till servisen/baren. Vi ser gärna att du som söker har minst två års yrkeserfarenhet inom... Kan du ge Vellinge Gästis nytt liv? Arrendator sökes. Vi söker nu en krögare till restaurangen, eller till verksamhet som kräver ett fullt utrustat restaurangkök. Det nära grannskapet till församlingens verksamheter förutsätter ett... Det lilla företaget med de STORA kunderna söker Säljare Foodservice Som säljare på Tekompaniet kommer du bl a att utveckla och vårda samarbetet med våra kunder inom offentlig sektor, t ex kommuner och landsting samt kunder inom vending och... Kock sökes till Chamonix Mt Blanc - Frankrike Då vår nuvarande köksmästare sedan 4 år tillbaka, har gått vidare i kariären så söker vi en motiverad kock som vill växa in i rollen som...
|