Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Bartenderduo tar över Cadierbaren med ett nytt cocktailkonceptBartenderduo tar över Cadierbaren med ett nytt cocktailkoncept

2018-12-04 15:19:54
Grand Hôtel i Stockholm gör i höst en storsatsning när två av Sveriges mest välkända bartenderprofiler presenterar en gemensamt framtagen cocktailmeny för Cadierbaren.


Cadierbaren på Grand Hôtel har sedan våren 2018 genomgått en förvandling sedan Emil Åreng och Christian Grevius tog över ansvaret för cocktailbaren. Nu presenterar de en helt ny cocktailmeny där en lekfull presentation och oväntade smakkombinationer berättar historien om Grand Hôtel och dess grundare Régis Cadier.

Både Emil Åreng och Christian Grevius tillhör Sveriges mest uppmärksammade bartenders och har tidigare drivit utvecklingen av några av landets mest prisbelönta barer. Nu är första gången som de arbetar tillsammans och den nya menyn är ett bevis på att deras kreativa styrkor kompletterar varandra.

- Vi arbetar väldigt bra ihop även fast våra kreativa uttryck ibland skiljer sig åt. Grunden och ingredienserna tar vi ofta fram tillsammans och sen försöker vi hitta roliga lösningar på serveringar. Christian har grymma idéer som är lätta att skapa spännande historier kring. En cocktail i Cadierbaren ska vara mer än en smakupplevelse, säger Emil Åreng.

Menyn är uppbyggd utifrån ett klassiskt MixMax-spel där varje bricka i spelet representerar en drink. De olika karaktärerna, som kan kombineras i all oändlighet, är baserade på Régis Cadiers resa från Frankrike, via Ryssland, till Sverige och hans upplevelser av våra svenska traditioner. Drinkarna kan beställas var för sig, men man kan också bygga sin egen karaktär med hatt, ansikte, kropp och fötter i en sk ”flight” där man får de fyra drinkarna i mindre varianter.

- Vi ville lyfta Régis Cadier och vi kom fram till ett kreativt sätt att berätta hans livshistoria genom cocktailmenyn. Tillsammans med våra duktiga kollegor hoppas jag att vi kan erbjuda lekfulla och utmanande drinkar som lämnar våra gäster med en riktig Grandupplevelse, säger Christian Grevius.

Från och med nästa år adderas det en ny karaktär varje månad vilket innebär fyra nya drinkar till den redan gedigna cocktaillistan. Cadierbarens nya cocktailmeny finns tillgänglig från den 22 november och förutom den lekfulla presentationen återfinns flera nya signaturcocktails i menyn.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap