Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Downtown Camper by Scandic är ”Årets Forward - mest innovativa hotell”Downtown Camper by Scandic är ”Årets Forward - mest innovativa hotell”

2018-12-04 14:54:46

När White Guide under måndagskvällen delade ut priset för Sveriges bästa hotellupplevelse, stod Downtown Camper som vinnare i kategorin ”Årets Forward – mest innovativa hotell”.
Ceremonin och prisutdelningen ägde rum på CFHill, ett konstgalleri i centrala Stockholm, där totalt tolv hotell nominerats i tre upplevelseklasser. I ”Årets Forward – mest innovativa hotell”, vann Downtown Camper med motiveringen:

”För att med enastående konsekvens ha skapat ett tidsdokument i hotelltappning, ett miljökoncept med perfekt tonträff i sin målgrupp och ett lika innovativt som genomtänkt serviceutbud som skapar en härlig, vital stämning som känns ända in i rummet.”

White Guide har testat mer än 150 hotell som bedömts, poängsätts, klassificerats och rankats med fokus på det som gör dem värda att besöka. Downtown Camper hamnade också som ett av de högst rankade på listan över svenska hotell som håller ”global exceptionell nivå” med 37/92 poäng, där första siffran i sifferparet anger antal boende/komfortpoäng av 40 möjliga. Den andra siffran anger hotellets totalpoäng av 100 möjliga.

- Det här betyder såklart jättemycket för oss. Vi jobbar varje dag för att vara en självklar mötesplats för såväl stockholmaren som för våra inresande gäster. Det kanske viktigaste i vår framgångssaga är att vi bejakat mjuka värden. Vi vill engagera både gäster och medarbetare i vårt erbjudande; på Downtown Camper ska alla känna sig inkluderade och välkomna. Här handlar lyx om gemenskap, generositet och nya upplevelser. Jag ser det här priset som ett bevis på att vi är på helt rätt spår, säger Jacob Dahlberg, GM på Downtown Camper.

Downtown Camper är Scandics signaturhotell för urbana upptäckare. Här uppmuntras hotellgästen att utforska staden på nya, spännande sätt. Därför finns kajaker, skateboards och cyklar till utlåns, och Downtown Campers egen Lifestyle Concierge Kristian Hell guidar till den optimala upplevelsen i staden. Både hotellgäster och stockholmare kan ta del av hotellets dagliga aktiviteter, bl a löprundor, cykelturer, mindfulness och yoga.

White Guide är ett av nordens ledande guidesystem. Guiden för hotell tas fram med samma höga redaktionella kvalitet som de etablerade restaurang- och kaféguiderna och premierar liksom dessa personlighet, innovation, hållbarhet och ambiance.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap