Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - ​Hotell Mossbylund satsar på egen doktor​Hotell Mossbylund satsar på egen doktor

2018-10-10 12:29:16
Nu satsar Hotell Mossbylund ännu mer på säkerheten för sin personal och sina gäster. Med sin egen Concierge Doctor hoppas man kunna agera snabbt och rätt när, eller om, olyckan är framme.


Med två hjärtstartare i huset, HLR-utbildning var sjätte månad och en HLR-docka att öva på däremellan kan personalen på Hotell Mossbylund känna sig tryggare i hur de ska agera i en nödsituation.

"Allt kan hända här" säger Ingrid Svensson, Hotell Mossbylunds VD. "Många gäster passerar våra dörrar varje dag, badar, övernattar, äter eller njuter av en spabehandling. Plötsligt kanske någon äter fortare än strupen hinner svälja rätt, blir stucken av en geting eller svimmar på väg upp från poolen."

Därför har Hotell Mossbylund nu skaffat sig en egen Concierge Doctor, med ambitionen att personalen ska kunna hjälpa till när, eller om, olyckan är framme. När tid kan vara livsavgörande och ett första tecken inte får nonchaleras, hoppas Ingrid Svensson att personalen, med hotellets Concierge Doctors kunskaper i ryggen, ska kunna agera.

Ungefär hälften av hotellets personalstyrka har nu i september fått genomgå en utbildning tillsammans med sin Concierge Doctor.

"Planerna för framtiden är att fler i personalen ska få gå utbildningen, och att de sedan ska våga göra de lilla de kan i en pressad situation, vare sig det är på jobbet eller någon annan stans" säger Ingrid Svensson. "Allt för våra gästers säkerhet."


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap