Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Stureplansgruppen öppnar app-restaurang Taqueria i Ericsson GlobeStureplansgruppen öppnar app-restaurang Taqueria i Ericsson Globe

2018-09-27 14:56:11
Inför hösten väljer Stureplansgruppen Arena Catering att förhöja och utöka arenaupplevelsen i Ericsson Globe ytterligare genom att öppna upp Stureplansgruppens första app-restaurang, Taqueria.


På Taqueria sköter du enkelt all beställning och betalning via en smidig mobilapp. På plats i arenan beställs maten i en appen och när den sedan är färdig plingar det till i telefonen och mat och dryck hämtas då smidigt ut.

Restaurang Taqueria erbjuder mexikansk fast food i en härlig miljö inne på arenan. På menyn finns spännande och smakrika rätter med influenser från det mexikanska köket.

”En rolig utmaning för oss på SPG Arena att få lansera ett koncept som inte bara är nytt i koncernen utan också innebär en ny modern beställning och betallösning. Det är oerhört spännande för oss att få utveckla utbudet av mat och dryck på arenorna och att få vara moderna och lyhörda.
Våra nyckelord under arbetet har varit; snabbt, smidigt och smakfullt. Det är vad vi vill erbjuda i den fantastiska lokal som nu håller på att växa fram och som kommer att vara väl värd ett besök nästa gång du är i Ericsson Globe!” – Lena Snygg, VD SPG Arena


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap