Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Skördefestival inspirerar restaurang Grow i ÅreSkördefestival inspirerar restaurang Grow i Åre

2018-09-27 13:20:10

Med mat inspirerad från höstens skördefestivaler och flera hälsoevenemang siktar Holiday Club Åre mot en härlig höst. - Höstmarknaden är som en enda stor skördefest, säger Linus Håkansson, Food & Beverage manager på Grow.
- Vi kommer att laga mat på lokala råvaror och det som verkligen är i säsong, till exempel lök och rotsaker.

Att använda säsongens råvaror och tillaga på kreativa sätt för att locka fram nya smaker har varit ett uppskattat inslag på restaurang Grow som gästerna gillar. Linus tipsar om att hyvla kålrabbi riktigt tunt och lägga i sallader eller att lägga in kålrot och servera till höstens mustiga grytor.

- En favorit är att använda mer lök. I restaurangen använder vi all slags lök men framförallt silverlök är riktigt god. Den är mild i smaken och passar utmärkt att servera rå till tacos. Eller gör en varm löksallad. Det blir jättegott att rosta lök, oavsett sort, så att de blir lite mörka i kanterna och dressa upp med vinäger, salt, peppar och olivolja. Servera till vegetariskt protein, fisk eller kött, tipsar Linus.

 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap