p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 15.0px Arial} span.s1 {font-kerning: none}

En vass kniv är det"> Bryn kniven snabbt, enkelt och säkertDitt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Bryn kniven snabbt, enkelt och säkertBryn kniven snabbt, enkelt och säkert

2018-09-25 11:47:38

En vass kniv är det viktigaste verktyget för en kock. Det gör arbetet både roligare och säkrare då slöa knivar som bekant är farligare än vassa knivar. Knivslipen från Eld & Lågor är från början en favorit bland slaktare men nu vänder man sig även till kockar på landets restauranger. 
 
Knivslipen går att använda som handhållen med minimal risk för slintskador tack vare skyddet för handen. Men bäst gör den sig fastmonterad på en bänk eller liknande vilket även gör att den används oftare. Vem som helst kan bryna sin kniv utan förkunskaper. Konstruktionen hjälper dig att lägga kniven i rätt vinkel och det krävs oftast bara några drag för att kniven ska få tillbaka sin skärpa. Slipbågarna går enkelt att byta utan att några verktyg och slipen tål maskindisk.

Pris är 1650:- + moms hos Eld & Lågor


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap