Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Hoist Group och Panos Emporio inleder samarbeteHoist Group och Panos Emporio inleder samarbete

2018-07-04 18:12:28
Hotelleverantören Hoist Group och modehuset Panos Emporio har inlett ett spännande samarbete gällande gästgåvor till hotell. Redan under sommaren kommer försäljningen av den gemensamt framtagna kollektionen med bland annat schampo, duschkräm och tvål, att påbörjas.


Hoist Group är en ledande helhetsleverantör av system, produkter och tjänster till hotell i Europa och Panos Emporio förknippas främst med exklusivt badmode. Tillsammans har de båda bolagen en gemensam målgrupp, resenärer. Därför var steget till att designa en kollektion gästgåvor, exklusivt framtaget för hotell och deras resande gäster, inte så långt.

”- Idag har vi redan ett, för hotellbranschen välkänt varumärke för gästgåvor, SPA Vital. Men som ett komplement till SPA Vital och för att möta våra kunders efterfrågan på större variation, har vi valt att samarbeta med ett annat svenskt, välkänt företag som Panos Emporio, säger Annika Rydström, VD Hoist Group Sverige.”

Samarbetet grundar sig i gemensamma intressen gällande innovativ design och kvalité och har mynnat ut i kollektionen, Meander, med rötter både i Sverige och i Grekland.

”- Jag har under en tid varit intresserad av att närma mig hotellmarknaden och eftersom Hoist Group är väletablerade där, kändes det som ett naturligt val att kontakta dem för ett samarbete. Jag ser verkligen fram emot att lansera vår gemensamma kollektion till den medvetne resenären och tillika hotellgästen, tillägger Panos Papadopoulos, grundare och ägare av Panos Emporio.

Läs mer på www.hoistgroup.com
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap