Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Minifestival i Primus ParkMinifestival i Primus Park

2018-06-01 12:16:48

Primus Park är en vacker, grönskande oas på Lilla Essingen som många stockholmare fortfarande inte känner till. Denna lummiga plats med badbryggor, boulebanor och utsikt över Mälaren och Fredhälls klippor bjuder in till en riktig folkfest med musik, mat och dryck lördagen den 16 juni.
Dagen börjar med ett scenprogram för barn, för att sedan gå över till en musikfest med där Föreningen Popaganda är de som står värd för scenen. Än så länge kan bara Maia Hirasawa avslöjas som en bokning, men fler artister och akter avslöjas inom kort.

– När vi fick frågan om att vara med på den här tillställningen kunde vi bara inte tacka nej. Lilla Essingen är lite av en bortglömd pärla i Stockholms-sommaren och det känns så fint att få vara med och göra saker som är gratis och öppna för alla, säger Simon Ahlgren, Föreningen Popaganda. Dessutom förstås lova att vi tar med oss ett par toppen-artister.

Gästerna uppmuntras till picknickhäng med gemensam grillning och kan själva ta med sig vin, picknick-korg och filt. För de som föredrar att få maten lagad, finns flera food trucks och restauranger på plats. Lokalproducerad folköl kommer att finnas till försäljning. Vill man svalka sig kan man inviga badbryggan och ta (kanske årets första) dopp. Parkens boulebanor krattas upp för spel, och lokala designers öppnar pop up-butiker.

Mer information om matutbud, scenprogram och övriga medverkande aktörer kommer inom kort. Förbered er på en parkfest för hela familjen!

TID OCH PLATS:
Östra Primus Park
Lördagen 16/6, 14:00-20:00

FACEBOOK: www.facebook.com/primusparken


 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap