Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Smart ugn som sparar dina receptSmart ugn som sparar dina recept

2018-05-28 11:44:50
Fagor Advance+ är en smart och mycket användarvänlig ugn som vinner allt mer mark hos svenska restauranger. Den behärskar fyra olika tillagningssätt och har tre fläkthastigheter med dynamisk luftcirkulation, automatisk rotation och även inläsning av dina recept.
 Ugnens operativsystem erbjuder massor med möjligheter.  En smart funktion av flera är att man via USB kan importera och spara obegränsat med recept vilket ger en ugn med inbyggd kokbok.
Displayen är en avancerad touchscreen i inkapslat glas vilket gör den lätt att rengöra och mer tålig mot vatten och fett. Den har TFT teknologi vilket ger en bredare synvinkel så displayen syns bra även om man inte står direkt. Den kan  även betjänas med latexhandskar på.


Mat- & Chokladstudions dessertmästare, är en som fått upp ögonen för den här ugnen. När Joel Lindqvist för första gången stötte på Fagor var det ett nytt märke för honom. Han var på jakt efter en ugn till sin då nystartade verksamhet.
 
Vi kände Joel lite på pulsen och bad honom att berätta lite om sitt nya köp.
 
”Efter att ha fått förmånen av Storköksbutiken.se att testa en ugn från Fagor i två månader så kunde jag inte lämna tillbaka den när prövotiden var över! Som kock och konditor behövde jag en ugn som var multifunktionell och klarade av mina höga krav. Jag ville kunna ställa in en temperatur och fuktighet mycket precist samtidigt som jag också ville kunna värma upp och kunna kyla ned snabbt. Med Fagor ställer jag enkelt in skräddarsydda program för att styra temperatur och ånga, precis som jag vill ha det. Den är överlägsen andra ugnar jag arbetat med när det gäller att torka olika råvaror som exempelvis örter. Andra ugnars fläktar har blåst bort råvarorna och försvårat arbetet. 
 
Jag vill även passa på att ge en eloge till Storköksbutiken.se som levererade, installerade och såg till att allt fungerade. Utöver ugnen har jag köpt underrede till bänkskiva samt kyl och frys av dem och jag kan verkligen rekommendera dom till mina kollegor där ute.”
 
Joel Lindqvist är vinnare av Dessertmästarna 2014, 3:a i Årets konditor 2017 och vinnare av Skånska gastronomipriset 2018. Öppnade Mat- & Chokladstudion 1 juni 2016. Lagar sött och gott, tårtor, bakverk, chokladpraliner, marmelader och sylt. 

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap