Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Maxat med aktiviteter på GastroNord



Maxat med aktiviteter på GastroNord

2018-04-19 15:59:59
Nästa vecka, 24-27 april, är det dags för GastroNord – norra Europas viktigaste fackmässa för HoReCa-branschen, det vill säga hotell, restaurang, storkök och snabbmat. Under fyra dagar samlas olika aktörer på Stockholmsmässan för att göra affärer, mötas och tillsammans utveckla branschen.


– Det blir många spännande nyheter, aktiviteter och tävlingar på årets GastroNord. Inte minst på nya seminariescenen Chefs’ Talk där en lång rad intressanta föreläsare tar oss med till framtidens gastronomi, berättar projektchefen Daniel Fritzdorf.

Om man är intresserad av vad som är på gång vad gäller mat och dryck i stort, och förstås i den dynamiska HoReCa-branschen får man helt enkelt inte missa GastroNord. Det kommer att finnas massor av kända matprofiler på plats, hållas spännande föredrag, övas inför konditor-EM och Bocuse d’Or, och arrangeras flera stora tävlingar.

Det byggs även upp ett antal intressanta pop up-ytor runtom på GastroNord – bland annat Rosé & Sparkles Wine Bar, den art déco-stylade lounge-baren BarNordic, Discovery Room, Sthlm Street Food Restaurant, elevrestaurangen Grow, TasteLab, FoodTech Village och mycket mera.

Det finns alltså massor att rapportera om från GastroNord, här är ett axplock ur dagsprogrammen:


24 april, tema: Storhushåll och offentlig sektor.

- Smoothie & Juice-SM.
- Prisutdelning Vinordic Wine Challenge med Bengt-Göran Kronstam.
- Årets trendspaning av Food & Friends.
- Matens makt i samhället, ett samtal med Leif Mannerström och Britt-Marie Mattsson.
- Skolmat & ekokockar, med Ulrika Brydling.
- Hållbarhet & minskat svinn, med Johan Gottberg.

25 april, tema: Teknik och innovation.

- Glass-SM.
- Så påverkar doft- och smaksinnet din framtida livskvalitet.
- Veganska hörnstenar, med Maximillian Lundin från The Plant.
- Vegetariskt och hållbart, med Mathias Dahlgren.
- Stimulera hörsel och luktsinne för större upplevelser och nya dimensioner.
- Årets kock 2017 Johan Backeus.
- Det kvinnliga nätverket TakeOver.

26 april, tema: Hållbarhet.

- Pizza-SM
- Så blir hållbart också lönsamt, med Anki Sundin.
- Nobelmiddagens dessert, med Daniel Roos.
- Matrapporten 2018, med Food & Friends.
- Sensory Gastronomy – Framtidens hållbara smakupplevelser.
- Restaurang- och konceptutveckling, med Erik Videgård.
- Årets Konditor 2017 Kalle Bengtsson.

27 april, tema: Branschens framtid.

- Swedish Young Chef Award.
- Kocklandslagets väg mot World Cup.
- The Food Tech Village Pitch Parade med Johan Jörgensen.
- Miljö- och vegoförespråkare vs kött- och mjölkindustrin. Fler gemensamma intressen än vi
kanske tror? Med Gustav ”Jävligt gott” Johansson.
- Sébastien Boudet, Jessica Frej, Tommy Myllymäki med flera välkända matprofiler.

Mer information och hela programmet hittar du här






Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!




Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap