Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Patrik Fredriksson ny medlem i kocklandslagetPatrik Fredriksson ny medlem i kocklandslaget

2007-11-13 00:00:00
Patrik Fredriksson har utsetts till ny medlem i Svenska Kocklandslaget. Patrik har en gedigen tävlingserfarenhet och har deltagit i VM för unga konditorer både 2006 och 2004. Patrik var även med som en av finalisterna i årets konditor 2005. Till vardags arbetar Patrik på G Chocolat i Göteborg.


Patrik Fredriksson är 26 år gammal och är det nyaste tillskottet i kocklandslaget. Patrik arbetar idag på caféet och delikatessbutiken G Chocolat i Göteborg. Patriks tidigare yrkeserfarenhet kommer bland annat från NK Bageri i Stockholm, Margaretas bröd och bakverk i Göteborg, Berzelii choklad och konfekt i Göteborg och Restaurang Aludden i Lerum. Patrik har även en spännande internationell erfarenhet från att ha arbetat på Cinnamon Twist på Nya Zeeland

Patrik kommer att tillsammans med övriga Kocklandslaget att representera Sverige i Culinary Olympics i Erfurt 2008. Patrik ser noggrannhet och målmedvetenhet som sina styrkor och han inspireras av kolleger som brinner för sina yrken.

– När Kocklandslaget ska kompletteras på det här viset söker vi målinriktat efter rätt person, säger Kocklandslagets lagledare Krister Dahl. Givetvis ska personen ha rätt kompetens men det är också viktigt att han eller hon passar in i en viss roll och i teamet. Efter bland annat rekommendationer från konditorer runt om i landet valde vi att ta in Patrik. Jag är också glad över att vi nu stärkt laget med en till från landets västsida, fortsätter Krister.

Om Svenska Kocklandslaget:
Med två OS-guld i rad har Svenska Kocklandslaget gjort det svenska köket känt världen över. Grunden till framgången ligger i de svenska råvarorna. Nu är siktet inställt på OS i Erfurt 2008. Svenska Kocklandslaget består av 14 medlemmar, nio kockar och fem konditorer, och leds av lagledaren Krister Dahl.

Läs mer om Kocklandslaget på www.kocklandslaget.se.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap