Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Praktisk serviceficka för serveringspersonalenPraktisk serviceficka för serveringspersonalen

2018-04-12 15:59:53
Nybo Workwear, har lanserat en mycket praktisk serviceficka, som i första hand är avsedd för serveringspersonal. Fickan är i en  liten och diskret storlek, men har ändå många fack, så servitören lätt har tillgång till exempelvis pennan, orderblocket, handdatorn, etc. Fickan sätts enkelt fast på förklädesbandet.


Servicefickan är en del av den nya kompletta serveringskollektionen, Garcon, som även innehåller byxor, skjortor, kjolar och västar.
"Som servitör ska du alltid få kunden att känna sig trygg. Du har en önskan att ge dina gäster goda upplevelser varje gång de är på besök. God kökshygien är en av de viktigaste faktorerna, men den personliga hygienen och framtoningen är minst lika viktig. Det är därför av största vikt att en anställd i restaurangen eller kaféet är klädd i rena och snygga kläder som avspeglar ambitionerna hos stället" förklarar Anna Hedin, försäljningsansvarig för den svenska marknaden.
Alla modeller i Garcon-kollektionen är lämpliga för industritvätt. Kollektionen utökas löpande med fler modeller, som passar leverantörens övriga kollektioner inom gastronomisegmentet.

Nybo Workwear ställer ut på Gastro Nord mässan i Älvsjö den 24-27 april. Där finns det möjligt att titta närmare på de nya kollektionerna och personligen träffa Anna Hedin.

Läs mer på ​http://www.nybo.com
 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap