Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - GastroNord storsatsar på Chefs’ TalkGastroNord storsatsar på Chefs’ Talk

2018-04-09 12:00:54
I samband med GastroNord 2018 storsatsar Stockholmsmässan med TEDx inspirerat Chefs' Talk.


Chefs’ Talk
Chefs’ Talk ger utställare och besökare möjlighet att lyssna på experter inom en rad temasatta ämnen som berör branschens utmaningar och framtid.

Victor Ackerheim, projektledare för GastroNord, förklarar:
– Det kommer att vara en TEDx-inspirerad scen där branschens främsta talespersoner diskuterar högaktuella frågor. Efter GastroNord 2016 kände vi att vi ville förstärka möjligheten för besökaren att lära sig saker, därför har vi satsat stora resurser på att skapa denna nya arena där målet är att tillsammans diskutera och utveckla viktiga branschfrågor.

Idén till Chefs’ Talk är lånad från TED (Technology, Entertainment, Design) – en årlig tvärvetenskaplig konferens i Vancouver, Kanada, som sammanfattar sitt koncept som "idéer värda att sprida". I samband med konferensen hålls ett antal föredrag, så kallade TED Talks, med kända och högprofilerade föredragshållare.

Här är några av de spännande föredragshållarna på Chefs’ Talk under GastroNord:

  • Sebastian Wussler – branschens främsta internationella spelare i sociala medier, med forumet @chefstalk under temadagen Teknik & Innovation.
  • Margareta Andersson, ljudarkitekt, som delar med sig av sina bästa tips och verktyg för hur du med ljud- och doftdesign kan höja matupplevelsen.
  • Gustav ”Jävligt Gott” Johansson är vegobloggaren som både ifrågasätter och utbildar branschen med veganska förtecken.
  • Lennart Wallander från Food & Friends presenterar Årets trendspaning och Den stora matrapporten.
  • Johan Lundström, en av världens ledande doftforskare med forskarteam både på Karolinska institutet i Stockholm och University of Pennsylvania i USA, berättar om hur doft- och smaksinnet påverkar din framtida livskvalitet.
  • Anki Sundin, en av Sveriges mest välkända näringsfysiologer, förklarar hur hållbart också kan vara detsamma som lönsamt.
  • Johan Jörgensen, entreprenör, lyfter fram det senaste inom Food Tech.
  • Johan Swahn, Doctor in Sensory Marketing & Culinary Arts and Meal Science, presenterar hur samarbetet mellan forskare och kockar kan gynnas för att skapa framtidens gastronomi.

Det fullständiga seminarieprogrammet hittar du här »

Detta och mycket annat bjuder alltså arenan Chefs’ Talk på under GastroNord – norra Europas viktigaste gastronomiska event.


 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap