Molteni har genom åren etablerat sig i hjärtat på några av världens mest erkända restauranger. Nu"> Klassiskt möter nutid i en modern och skräddarsydd köksikonDitt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Klassiskt möter nutid i en modern och skräddarsydd köksikonKlassiskt möter nutid i en modern och skräddarsydd köksikon

2018-03-08 19:07:04

Molteni har genom åren etablerat sig i hjärtat på några av världens mest erkända restauranger. Nu inleder klassiska Molteni en ny era med modern design, unika materialval (Molteni Décor) och innovativa funktioner anpassade för exklusiva kök.
Nya Molteni Caractère, utvecklad av Electrolux Professional, är en helt kundanpassad premiumspis, skapad utifrån en kombination av kökets traditioner och nutida design. Med Molteni Caractère fulländar vi strävan mot det perfekta köket för flera restauranger, hotell och privata hem.

Skräddarsydd och handgjord för varje kock som önskar skapa sin unika berättelse. Varje Molteni Caractère är byggd på en stålram som i kombination med moderna, högteknologiska, material skapar en elegant och solid spis. Kombinationen av robust kvalité och stilfull finish ger mängder av möjligheter till en unik design.

Electrolux Professionals kategorichef för varmkök, Riccardo Sartor, kommenterar: ”Den handgjorda och exklusiva designen av premiumspisen har gjort Molteni legendarisk. Nu är det dags att bredda vårt erbjudande till dem med en passion för design, som söker den perfekta kombinationen mellan stil och kvalitet samt historiskt arv och innovation”.

Molteni Caractère kan skräddarsys med ”limited edition-tillbehör”, specialdesignade reglage och beständiga materialval. Många toppkockars dröm om en egen spisskapelse kan gå i uppfyllelse.

Electrolux Professionals designchef, Michele Cadamuro, tillägger: ”Nya Moltenispisen utmärker vår förmåga att blanda vårt etablerade arv med tjugohundratalets estetik. Resultatet är en verklig integration av det klassiska och nutida; ett subtilt och elegant designkoncept som fortsatt inspirerar och påverkar människors känslor”.

Läs mer på >> http://www.molteni.com


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap