För andra gången samlas beslutsfattare inom hotell och konferensbranschen för att ta del av ett mycket"> Hotell och konferensbranschen samlas på Lounge Event 10 - 11 januari 2018.Ditt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Hotell och konferensbranschen samlas på Lounge Event 10 - 11 januari 2018.Hotell och konferensbranschen samlas på Lounge Event 10 - 11 januari 2018.

2018-01-02 19:00:39

För andra gången samlas beslutsfattare inom hotell och konferensbranschen för att ta del av ett mycket intressant seminarieprogram med kända talare inom branschen och en utställning med leverantörer som visar allt branschen behöver i sina verksamheter, förutom mat och dryck. 
På plats finns 60 högintressanta utställare, bland annat Hoist som visar det senaste inom hotellteknik, Viking beds visar sängar, DPJ har skräddarsydd hotellinredning, Cobs har telefonilösningar med personlarm, Sennheiser som visar nyckelfärdigt ljudsystemet för on-line möten och många fler.

– Lounge Event är mötesplatsen för den målgrupp vi riktar oss åt, ett effektivt sätt att presentera Senab Hospitality, säger Pelle Flodén på Senab Hospitality som är med på LOUNGE Event för andra gången nu i januari. De arbetar med totallösningar för inredning inom hotell och restaurang.

Mitt inne i utställningen finns en Lounge del där utställare och besökare kan träffas över en bit mat eller fika. I utställningen finns också två scener där föreläsningarna äger rum.

Så blir hotellåret 2018!

Björn Arnek som är Avdelningschef för Branschekonomi på Visita, inleder återigen Lounge Event med att berätta för oss hur det kommande hotellåret blir. Han kommer bland annat att berätta hur tillväxten ser ut på hotellmarknaden och om de utländska gästerna kommer fortsätta att öka. Bibi Rydbacken som är marknadschef på Svenska Möten fortsätter med att berätta hur morgondagens mötestrender ser ut och hur de kommer att påverka hur vi möts i framtiden.

Lounge Event är ett arrangemang som riktar sig tillbeslutsfattare inom hotell- och konferensbranschen. Utställarna som ställer ut på mässan visar allt som behövs för hotell- och konferensbranschen förutom mat och dryck. Totalt 14 heta och aktuella seminarier erbjuds besökarna under de två dagarna.

Mer information om utställningen och seminarierna hittar du på www.lounge-event.se 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap