TopBrewer är en snygg kaffemaskin som är designad för att byggas in i alla typer av bänkskivor."> Kaffe och Juicemaskinen som inte tar plats på frukostbuffénDitt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Kaffe och Juicemaskinen som inte tar plats på frukostbuffénKaffe och Juicemaskinen som inte tar plats på frukostbuffén

2017-12-13 18:35:13

TopBrewer är en snygg kaffemaskin som är designad för att byggas in i alla typer av bänkskivor. Enkelheten hos TopBrewer passar elegant in i alla omgivningar och ger plats över till annat.
Scanomat heter företaget som ligger bakom maskinen, har patent på den minsta mjölkskummaren i världen. Skummaren är installerad i själva spetsen av svanhalsen. Färsk mjölk värms upp och skummas till korrekt konsistens. Mjölksköljsystemet i maskinen sköljer även alla slangar med vatten efter varje kopp. 

TopBrewer är med sin enkelhet, designad för att passa in i alla arbetsmiljöer, oavsett om anläggningen är klassisk eller modern. Trots sin enkla design så rymmer masinen rymma allt från kallt vatten och juice till en rykande varm espresso och är därför den bra lösning för cafeterian, receptionen eller konferensanläggningen som vill spara utrymme. Eller om du man vill slippa en bulkig kaffemaskin som kanske inte stämmer in med övrig inredning.

TopBrewer går att se live i Scanomats monter på mässan Lounge Event i Stockholm (monter 3:16b) 10-11 januari på Stockholm Waterfront Congress Centre 

 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap