Hotel Market Seminars arrangeras för fjärde gången 10 januari 2018 och de omkring 300 deltagarna som kommer"> Hotel Market Seminars 2018Ditt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Hotel Market Seminars 2018Hotel Market Seminars 2018

2017-11-09 16:10:06

Hotel Market Seminars arrangeras för fjärde gången 10 januari 2018 och de omkring 300 deltagarna som kommer dit kommer att få ett fullspäckat program med inriktning på ökat nettoresultat. LOUNGE Event som arrangeras 10 och 11 januari är en mötesplats där beslutsfattare från hotell och konferensanläggningar kan träffa leverantörer inom allt för ett hotell, utom mat och dryck.  
På seminariet kan man ta del av kostnadsfria seminarier om aktuella frågor som håller en hotellchef vaken på nätterna. 2017, på premiären kom beslutsfattare från 250 anläggningar till LOUNGE Event. Både Hotel Market Seminars och Lounge Event arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre. 

Annemarie Gubanski som arrangerar Hotel Market Seminars och Bosse Magnusson som är grundare till LOUNGE Event, är skaparna till den årliga hotellveckan.

”Vi vill skapa en hel vecka där alla som driver och arbetar på hotell, levererar till hotell eller arbetar åt hotell träffas för att utbyta idéer och göra affärer” säger Annemarie Gubanski.

”Andra veckan i januari är perfekt. Då har inte ruljangsen startat fullt ut på alla hotell och då vi vet att många i branschen har behov av att få inspiration och nya idéer som man kan implementera i sin egen verksamhet. Detta är ett efterlängtat initiativ”, säger Bosse Magnusson. 

Läs mer på http://hotelmarketseminars.com/ 
 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap