Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - American Bar på The Savoy i London utsedd till världens bästa barAmerican Bar på The Savoy i London utsedd till världens bästa bar

2017-11-09 15:52:12

När The World's 50 Best Bars nyligen presenterade årets topplista knep en av AccorHotels klassiker förstaplatsen. American Bar på Fairmont The Savoy i London, som förra året hamnade på en andraplats, blev i år utsedd till världens bästa bar av den årliga listan som hyllar topparna inom den internationella dryckesindustrin.
Årets vinnare, American Bar, är en erkänd klassiker bland världens barer som skapat och förfinat drinkar i mer än 125 år. Baren öppnade 1893 och är idag det äldsta "vattenhålet" i London. Här mixar bartenders nya och klassiska drinkar, "pre-theater martinis" eller Manhattans för sena kvällar. Det var också här som den klassiska drinken White Lady skapades. Många av världens mest ikoniska drinkar är förevigade i hotellets klassiska The Savoy Cocktail Book från 1930 som ofta nämns som en bibel för alla bartenders. 

The World’s 50 Best Bars är en årlig omröstning där 500 av världens främsta drinkexperter väljer ut sina favoriter bland världen barer. Listan är den ultimata guiden till de bästa barerna och dryckesdestinationerna. Årets domare beskrev American Bar som "en av de viktigaste cocktaildestinationerna som finns idag" och "i framkant bland världens barer".

– Detta är en otrolig framgång för American Bar och ett mycket stolt ögonblick i min sjuåriga karriär som huvudbartender här. Vi bevarar det arv och världsomspännande rykte som baren har byggt upp under sina 128 år, och visar att The American Bar fortsätter att vara ledande inom branschen efter så många år, säger Erik Lorincz, chefsbartender på American Bar.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap