Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Harrys tillbaka i Falun – denna gång med hjälp av faluborna självaHarrys tillbaka i Falun – denna gång med hjälp av faluborna själva

2017-11-09 15:43:14
När Harrys för snart tio år sen tvingades flytta från Falun var verksamheten ett välkommet och omtyckt inslag bland faluborna. Efter årsskiftet flyttar Harrys äntligen tillbaka till kopparstaden och blir återigen ett positivt tillskott i det lokala restaurangutbudet.


– Allt känns rätt med Falun. Den fantastiska lokalen, staden och de nya krögarna. Jason Tummings och Ferdinand Seton är båda två starka aktörer med lång erfarenhet inom restaurangbranschen som kommer att göra ett grymt jobb med att erbjuda Falun ett genuint mat- och underhållningskoncept. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en bra produkt i ett bra läge och ser fram emot öppningen i vår, säger Niclas Möller, VD på Harrys.

Harrys var i slutet av 00-talet Faluns största restaurang och nattklubb. När Harrys nu intar staden för en andra gång gör man det i Swedbanks gamla banklokaler på Åsgatan 25, där krögarduon redan driver den populära nattklubben Etage på översta våningen. Tanken är att erbjuda allt under ett och samma tak, och genom investeringsformen Crowdlending vill man samarbeta med faluborna själva.

– Crowdlending innebär att man samarbetar med ett företag genom att låna ut valfri summa till ett projekt. På så vis kan man vara med och bidra till stadens tillväxt, samtidigt som man själv får avkastning. Det betyder att vi kan skapa en ekonomisk win-win relation med faluborna där vi tillsammans gör något gott för staden, säger Jason Tummings, krögare och en av initiativtagarna på Harrys Falun.

Inredningen tar som alltid avstamp i kedjans historia och gästerna möts av ett moderniserat koncept där man bevarat den varma, familjära känslan. Här erbjuds gästerna en genuin, folklig krog med möjlighet att njuta av vällagad mat, underhållning och gott sällskap. Det kommer bland annat att erbjudas temakvällar med liveband, trubadurer och musikquiz. Fredagar och lördagar ordnas nattklubb med dj.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap