Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Cafékedjan Redfellas slog Sverigerekord i crowdfundingCafékedjan Redfellas slog Sverigerekord i crowdfunding

2017-11-09 15:36:36
Redfellas som är en kafékedja med säte i Malmö har idag startat en crowdfunding kampanj hos FundedByMe. Kapitalanskaffningen genomförs för att kunna expandera snabbare och starta fler enheter, både i Sverige men även utomlands. Kampanjen fick verkligen en flygande start, då de under 3 minuter lyckades få in hela 3,5 Msek, vilket är +350% mer än tidigare rekord hos FundedByMe.


”Den kollektiva styrkan är enorm, menar VD Patrik Westbergen.”

Det finaste av allt är att Redfellas gör detta ihop med sina gäster. Enligt Patrik betyder det att de har en lojalitet och support av engagerade människor i både i Sverige och internationellt.

”Den främsta anledningen till att det har gått så bra är för att deras franchisetagare ute i landet har gjort ett jättebra jobb med att konvertera våra stamgäster till delägare, säger Anton Samuelsson, som är den andra huvudägaren.”

Enligt Anton så har ett bra erbjudande tillsammans med en bra investering lockat den breda massan till att investera. Drivkraften från oss och vårt fantastiska koncept har lagt grunden till att många har uppfattat Redfellas som en god investering, menar han.

Nu ska de bara fortsätta att informera om möjligheten med delägarskap bland annat genom ett par investeringsträffar. Det går inte att pusta ut ännu. Kampanjen fortsätter till 8 december.

”Vi ska även öppna två nya enheter inom kort så vi ligger inte på latsidan precis. Vårt mål är att resa ett kapital på 24 miljoner så det blir att jobba på så mycket vi bara kan, säger Patrik Westbergen.”

Redfellas planerar att starta 15 enheter först, så snabbt de kan och sedan lägga en plan för framtiden men det är ingen hemlighet att de planerar för en börsintroduktion och utlandsexpansion, tillägger han, entusiastiskt.

"Just nu vill vi bara samla oss och njuta av succén. Vi har i skrivande stund fått nya delägare i hela Sverige men också från Tyskland, Spanien, Israel och Norge. Framförallt vill vi rikta ett stort tack till att som tror på oss och som vill växa med oss, detta är bara början avslutar Anton Samuelsson."¨


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap